FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

LaTemporada Lleida programa dos espectacles familiars per a aquest dissabte 16 de març

14/03/2019

El Teatre Municpal l'Escorxador, acull, a les 18.00 h, l'obra de la compayia lleida Festuc Teatre 'Adeu, Peter Pan', i el concert 'So de Lluna' que tindrà lloc, a les 18.30 h, a l'Auditori Municipal Enric Granados

 

El Teatre Municipal l'Escorxador i l'Auditori Municipal Enric Granados acolliran, aquest dissabte 16 de març, dos espectacles que s'emmarquen dins de la programació de LaTemporada amb la col·laboració de la Fundació IberCaja. L'Escorxador acollirà, al es 18h, l'Auditori ha programat la presentació del concert 'So de Lluna' de PeTaCa (Petit Taller de Cançons). 

'Adeu, Peter Pan' és un espectacle familiar que explica el vincle  actual entre nets i avis. Es tracta d'una adaptació de l'Íngrid Teixidó amb la direcció de Pere Pàmpols. La protagonista és Maria, una nena a qui li encante els contes, les històries i les aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan. L'obra ofereix titelles i actors, sensibilitat i diversió, amb una posada en escena captivadora. 

'So de Lluna' és el primer disc de Dona la Nota Petit Talles de Cançons  on s'hi recopilen temes ja clàssics i d'altres de més nous. La PeTaCa explica que ''parlem dels valors que cal recuperar: la solidaritat, la diversitat, el respecte per tot, pet tothom, i l'amor pels paisatges que ens envolten, per la Humanitat i per la vida mateixa. I ho fem a través de músiques que ens transporten a horitzons positius, plens de llum o d'ombra. 

Més informació i venda d'entrades a la taquilla de l'Auditori i al web de LaTemporada. Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2019 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS