FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

LaTemporada 2020

10/12/2019

LaTemporada presenta la nova programació del primer semestre del 2020 

LaTemporada, que unifica l’oferta dels equipaments del Teatre de la Llotja, l’Auditori Municipal Enric Granados i el Teatre Municipal de l’Escorxador posa a la venda al voltant de 32.550 entrades per a 59 concerts i espectacles

L'Auditori Municipal Enric Granados ha acollit la presentació de la nova programació de LaTemporada Lleida per al primer semestre del 2020. El tinent d'alcalde i regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, ha presidit aquest dimarts la presentació acompanyat de la directora de l'Auditori, Puri Terrado, i del director d'arts escèniques, Llorenç Corbella. 
Rutllant ha posat de relleu l'excel·lent programació que ofereixen els tres equipaments més importants de la ciutat com són el Teatre de la Llotja, el Teatre Municipal de l'Escorxador i l'Auditori Municipal Enric Granados i ha lloat la feina que realitzen les persones que hi ha al darrere dels mateixos. En aquest sentit, Rutllant ha valorat la feina de Llorenç Corbella que en els darrers anys ha estat al capdavant de la programació d'arts escèniques de la ciutat i que no continuarà amb aquesta responsabilitat a partir de les properes setmanes. Per la seva banda, Corbella ha fet un repàs d'aquests darrers anys i s'ha acomiadat tot agraint l'equip que l'ha acompanyat així com el tracte rebut pels mitjans de comunicació. 
 
Grans produccions i clàssics 
Lleida es converteix en un escenari de primer nivell amb grans produccions del Teatre Nacional de Catalunya, Grec 2019 Festival de Barcelona, Pentación, Teatre Romea i Festival Internacional de Mérida, Dagoll Dagom o Teatre de Guerrilla amb títols com Juana, Viejo amigo Cicerón, La fuerza del cariño o La rambla de les floristes, Bona Gent, Maremar i Set of Sets, entre altres.
La música en directe continua tenint protagonisme al Teatre de la Llotja amb el concert de Sopa de Cabra en què presentarà el seu darrer disc, mentre que la plaça Esteve Cuito acollirà una retransmissió en directe des del Gran Teatre del Liceu dins el programa Liceu a la Fresca, per sisè any consecutiu a Lleida.
Noms propis com Aitana Sánchez-Gijón, Josep Maria Pou, Imma Colomer o Lolita són alguns dels que passaran per Lleida aquesta temporada.

La dansa, l’òpera i el circ també prenen rellevància en aquesta programació amb Pere i el llop, Teia, Escargots i La Traviata, entre altres.

En aquesta temporada s’afegeix un altre cop un altre escenari alternatiu, en aquest cas el Museu de l’Aigua que acollirà l’espectacle de circ i pallassos Escargots.
 
Aposta pels espectacles familiars i pel talent local i jove

La programació aposta pels espectacles familiars i per a tots els públics amb un total de 9. Així mateix, diferents companyies lleidatanes també tenen protagonisme a la programació com són La Melancòmica (amb l’actriu principal lleidatana Mireia Casado), Íntims Produccions, Zum-Zum Teatre, Campi Qui Pugui, Les Antonietes, Albert Baldomà, director i autor de Tonta també és lleidatà; els components de la companyia Glòria Ribera també són lleidatans, així com la Júlia Farrero que portarà el seu espectacle Teia que va presentar a FiraTàrrega 2019.
 
Una programació organitzada en eixos temàtics
La programació d’Arts Escèniques s’articula en diferents eixos temàtics com ara: familiars i tots els públics, grans produccions, espectacles d’autor i talent jove que inclouen teatre, circ, música, dansa, etc.

EIXOS TEMÀTICS DE LATEMPORADA 
 
FAMILIARS I TOTS ELS PÚBLICS
Amour
Loops
Kàtia
Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol
Camí a l’escola
Polzet
Italino Grand Hotel
Démodés
Escargots
Pere i el Llop
Un bosc de sons

GRANS PRODUCCIONS
La Rambla de les floristes
La fuerza del cariño
Maremar
Viejo amigo Cicerón
Juana

D’AUTOR
Terra de voltors
Rebota, rebota y en tu cara explota
Un dia qualsevol
Set o Sets
La tempesta
Bogumer

POTENCIAL JOVE
Wasted
Cireres & lentejuelas
Tonta
La lleugeresa i altres cançons
Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria
Teia


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a http://www.latemporadalleida.catNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2020 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS