FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació
Programació > 2019 > Teatre

Tot va bé si acaba bé

Parking Shakespeare


Museu de l'Aigua de Lleida

Dissabte, 18 de maig - 19.00 h
 


Preus: gratuït

Durada: 1 h 30 min

Sinopsi:

AQUEST ESPECTACLE ES REPRESENTARÀ AL MUSEU DE L'AIGUA DE LLEIDA, CAMPAMENT DE LA CANADIENSE

Parking Shakespeare és una companyia que cada estiu ofereix un Shakespeare a l’aire lliure al Parc de l’Estació del Nord de Barcelona. Creada el 2009 amb la idea anglosaxona de representar les obres de Shakespeare en parcs, representen sempre sense requeriments tècnics amb tot el protagonisme en text i en actors.

La jove Helena sap que en qualsevol conte de fades, si l’heroi salva el rei, obté com a recompensa la mà de la seva estimada damisel·la.
Però no ha previst que en aquest cas, el suposat heroi és “ella” i que la seva recompensa, el noble Bertran, també hi voldrà dir la seva. S’acaba aquí el conte de fades i comença una història d’enganys, mentides i manipulacions, on cada personatge només mira per a si mateix i les estratègies són cada cop més fosques. Però diuen que tot va bé, si acaba bé. O no?
 
Premi Crítica Serra d’Or 2016

Espectacle emmarcat en la Nit dels Museus 2019.

parkingshakespeare.com


Fitxa artística:

Traducció: Salvador Oliva 
Adaptació i direcció: Mònica Bofill i Judith Pujol
Interpretació: Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro Garcia Balada, Pep Garcia-­Pascual, Carles Gilabert, Ariadna Matas, Santi Monreal i Ricard Sadurní

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2019 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS