FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació
Programació > 2019 > Mostra Arts Escèniques

Don Juan Tenorio

Agrupació Teatral TOAR


Sala 1

Divendres, 01 de novembre - 19.00 h
 


Preus: 8,00 €

Durada: 2 h 40 min

Sinopsi:

Don Juan Tenorio, escrita el 1844 per José Zorrilla, és una peça teatral emmarcada en el Romanticisme, l’argument de la qual és força conegut popularment. Dom Lluís i dom Joan competeixen per qui és qui mata més gent en batalla i qui sedueix més dones en un any. Dom Joan guanya i com a revenja, dom Lluís el desafia a seduir una monja, dom Joan afegeix que a més li prendrà la seva xicota. Dom Joan sedueix la xicota de dom Lluís i a la seva pròpia promesa, donya Inés, una monja que era en un convent des de la seva infància.

Agrupació teatral creada l’any 1955 per difondre les arts escèniques a través de diferents llenguatges artístics com la poesia o el teatre.


Fitxa artística:

Interpretació: Jordi Vivas, Marta Pampalona, Agustí Guasch, Àlex Oncins, Joan Pere Fabregat, Paquita Oto, Àlex Mata, Cristina Guallar, Óscar Campo, Pili Martínez, Marisol Lavín, Xavier Pomés, Xavier Alonso, Jordi Ricart, Pau Ricart, Quim Nogués, Manolo Pintado i Jaume Corral
Il·luminació i so: Ramon i David Cavero, Odéon
Escenografia: Pepín Cano
Col·laboracions balls: Instituto de Danza y Artes Escénicas (Alexandra Jiménez, dansa; Antonio Albejano, guitarra; i Maribel Muñoz, cante)
Regidoria: Mar Bono i Anna Castells

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2020 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS