FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

Claudia

21/03/2018

Anar a veure un espectacle sobre nens robats a la dictadura argentina, d'entrada, pot espantar. Però l'austeritat d'aquest muntatge -sustentada en la brutalitat de la pròpia història real- deixa el públic sorprès. Sense caure en sentimentalismes. Sense furgar en ferides fàcils. Però amb molt, molt per reflexionar.

Un relat colpidor, en primera persona, explicat per la pròpia Claudia, que va haver de reconstruir la seva identitat als 22 anys, en descobrir que la seva família fins llavors no era la seva família real.

L'experiència vital de Claudia és la matèria primera d'aquest nou documental escènic, que forma part de la trilogia sobre Història i Identitat (després de Nàdia) de La Conquesta del Pol Sud, una companyia que utilitza un nou llenguatge escènic amb la protagonista d’una història real a escena, la combinació d’imatge audiovisual en directe i interpretació i la narració dels creadors en primera persona del viatge per investigar i emprendre el procés creatiu de l’espectacle.

Més avall, us deixem dos enllaços a dos crítiques de l'espectacle perquè us animeu!
Sens dubte, un dels espectacles imprescindibles d'aquesta temporada.


Enllaç a http://elpais.com/ccaa/2017/11/29/catalunya/1511989896_477977.html?id_externo_rsoc=TW_CC
Enllaç a http://www.revistagodot.cat/claudia-la-veritat-que-alliber/
Teaser from La Conquesta del Pol Sud on Vimeo.


Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2019 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS