FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

Workshops de circ i dansa amb la companyia TQM

01/10/2021

La companyia TQM oferirà aquesta tarda tres Workshops de circ i dansa en el marc de les activitats paral·leles que s’organitzen al voltant de la programació de LaTemporada. Arts en Viu a Lleida.
L’Inef Lleida acollirà tres tallers rotatius de corda llisa, trapezi de duo i dansa, a les 15.30 h, a les 17.00 h i a les 18.30 h. La iniciativa compta amb la col·laboració del Club Inef Lleida i Expressió Corporal Dansa i Circ Lleida.
 
Entrades exhaurides per a l’espectacle que dona el tret de sortida a LaTemporada Lleida
 
Precisament, el col·lectiu TQM oferirà aquest dissabte, 2 d’octubre, l’espectacle ‘VoloV’ a la plaça de la Llotja, un viatge de circ i música entre paisatges i emocions per al qual les entrades estan exhaurides.
 
Aquest espectacle a càrrec de quatre artistes de circ multidisciplinar i dos músics multinstrumentals és un vaixell en constant moviment. Per mar, per aire i, fins i tot, per l’arena del desert. El rumb no està traçat i tampoc importa què els espera més enllà. Els guia la música de cada paisatge, el vent, els insectes, les tremolors, la quietud i l’acció. L’ara és ara i el present, només és d’ells mateixos. Busquen altres mons, altres maneres.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2021 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS