FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació
Programació > 2022 (gener-juny) > Teatre

Várvara

Bárbara Sánchez


Sala 2

Dijous, 03 de febrer - 21:00 h
 


Preus: 6,00 € reduïda, 10,00 € general

Durada: 55 min

Sinopsi:

Un apropament feminista a l’arquetip cristià de Maria Magdalena
 
Partint de llocs aparentment tan dispars com la cultura valenciana del bacalao i la idea mística de l’èxtasi, Bárbara Sánchez encarna la figura de La Gran Amant. Com en tota pràctica mística, l’objectiu aquí és la unió, la dissolució definitiva de la distància. No queda espai ja per a la ironia, el sarcasme i molt menys per l’autoreferencial. Maria Magdalena és la boja exemplar, capaç de buidar-se per a encarnar a l’Estimat, capaç de destrossar qualsevol institució patriarcal per a afirmar el seu Amor Infinit. Ella parla directament amb el seu Amo, triat lliurement. No hi ha distàncies ni intermediaris que valguin. Davant la imposició capitalista d’un model de dona privilegiada blanca que es pot permetre dedicar els seus esforços a observar-se a sí mateixa, Ella duu a terme un desallotjament radical, una baixada conscient i desitjada als enderrocs del món, a aquell lloc des d’on reina el seu Crist.
 
DANSA, POESIA, PERFORMANCE
Recomanat per a majors de 14 anys 


Fitxa artística:
Direcció, coreografía i interpretació: Bárbara Sánchez
Dramatúrgia: Jaime Conde-Salazar i Bárbara Sánchez
Assistent de direcció: Alberto Cortés
Disseny d’il·luminació: Benito Jiménez
Música: Sonido Valencia
Loops, edits i megamix: Ylia
Vestuari: Horus body jewelry, Hugo Pérez i Bárbara Sánchez.
Text: Bárbara Sánchez i intervencions sobre originals de San Juan de la Cruz, Rafael de León, Angélica Liddell, Ingmar Bergman, Marguerite Yourcernar, Javier Melloni, Yesenia Then i Emilio.
Fotografies: Antonio Navarro Wijkmark
Vídeo: Tristán Pérez-Martín “Várvara” és una producció de Bárbara Sánchez. Amb la col·laboració de: Santa Várvara. 970 € de libertad y artillería, Banco de proyectos(ICAS), Graner, Centro Danza Canal i Tenerife-Lav.


Més informació:
http://barbarasanchez.es/

Amb el suport de: Organitza :
Cultura Diputació de Lleida Cultura Ajuntament de Lleida

© 2022 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS