FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació
Programació > 2022 (gener-juny) > Mostra Arts Escèniques

Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa, “Fono”

29a edició


Teatre Escorxador

Dijous, 30 de juny - 10:00 h
 


Preus: gratuït

Sinopsi:

 

 

Què és?

Una mostra d’arts escèniques que té per objectiu de promoure, dinamitzar i difondre les activitats escèniques d’entitats sense ànim de lucre de les companyies/entitats amateurs de teatre, la dansa i el circ. 

 

L’Ajuntament de Lleida a través de la Regidoria de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica convoca aquesta mostra anualment, des de fa 28 anys.

 

 

A qui va dirigida?

A la Mostra “Fono” s’hi podrà presentar qualsevol companyia/entitat sense ànim de lucre de caire cultural i que inclogui el teatre, la dansa i/o el circ com activitat, que tinguin domicili social a la ciutat de Lleida i no hagin participat en l’edició anterior.

 

 

On i quan tindrà lloc?

- Els espais escènics disponibles per a la realització de la Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa, “Fono, seran: Teatre Municipal de l’Escorxador (Sala 1, Sala 2, Pati Esteve Cuito i Cafè del Teatre). Es podran incloure altre espais.

 

- La Mostra es realitzarà durant el mes de juny.

 

 

Com participar?

- Serà imprescindible per participar en la Mostra, presentar la corresponent sol·licitud (formulari específic) i la documentació que es requereixi, per via telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida.

 

Només es podrà presentar un espectacle per entitat i/o companyia.

 

- La comissió avaluadora valorarà les sol·licituds presentades, i posteriorment es procedirà a notificar-ho a les diferents entitats.

 

 

Terminis

- El termini de presentació de les sol·licituds serà 15 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província. La convocatòria es va obrir el dia 30 de març.

 

- El termini de resolució a la convocatòria serà com a màxim d’un mes un cop finalitzat el termini de presentació.

 

Podeu consultar les bases de la convocatòria i la publicació de la convocatòria de la 29a Mostra per ampliar la informació, així com per consultar la documentació específica que cal presentar i els criteris de valoració, entre d’altres. Trobareu els enllaços a aquests documents al final d'aquesta pàgina.Més informació:
http://bit.ly/BasesMostraFono
http://cultura.paeria.cat/arxius/arts-esceniques/pdf/convocatoria-mostra-arts-esceniques-fono-2022

Amb el suport de: Organitza :
Cultura Diputació de Lleida Cultura Ajuntament de Lleida

© 2022 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS