FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida

Programació > 2022 (tardor) > Teatre

Incursió Social


Sala 1

Diumenge, 11 de desembre - 18:00 h
 


Entrada General :15,00 €

Preus amb descompte:
Amic de LaTemporada (13.50 €)

Durada: 1 h

Sinopsi:

És curiosa la manera en què passa el temps. És curiosa la manera en com s'allarguen i s'estiren els segons quan el que estem vivint no ens és agradable o simplement ens avorreix. És curiosa la sensació de les estones massa curtes amb aquella gent amb la qual estem a gust.
És curiosa la relació que tenim amb el pas del temps...
Fins fa poc desconeixíeu la paraula que ara us turmenta. Fa poc, però ja fa massa que l'escolteu, que la teniu a la boca. Quant de temps ha passat des d'aquell mes de març? Quant de temps portem aquí tancades?
La realitat està distorsionada, ja no sabem si estem aquí perquè volem o perquè algú ens ho ha manat.
I si us diem que vivim en un confinament permanent que ens aïlla i ens deixa en segon pla? Que aquesta paraula és el nostre dia a dia? I si parlem de com aquest confinament ens ha afectat directament a nosaltres?
Volem posar-nos cara a cara amb el que ha suposat la pandèmia i el confinament. Volem parlar sobre l'aïllament, el que ens han imposat durant els mesos on la COVID19 ha arrasat amb tot i el que vivim cada dia als centres educatius.
 
Els intèrprets de l'obra son els participants d'Incursió Social de tres centres:  la residència assistida Monestir de Sant Bartomeu de Bellpuig, Sant Joan de Déu-Terres de Lleida d'Almacelles i Talma, de Juneda, integrants de la companyia Íntims Produccions i diversos voluntaris.  

Fitxa
Direcció artística: Íntims Produccions
Direcció de projecte: Albert Baldomà i Cristina Sanz-Gadea

Fons Europeu Next Generation Plan de REcuperación, Transformación y Resiliencia Next Generation Catalunya


Col·labora :
Cultura Diputació de Lleida Cultura


Organitza :

Ajuntament de Lleida

© 2023 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS