FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida

Notícies

Entrades exhaurides per a l’espectacle que dona el tret de sortida a LaTemporada Lleida

23/09/2021

‘VoloV’, del Col·lectiu TQM, ha exhaurit les entrades per a l’espectacle que oferirà el proper 2 d’octubre, a la plaça de la Llotja. Aquest viatge de circ i música entre paisatges i emocions donarà el tret de sortida a LaTemporada. Arts en Viu a Lleida.
Aquest espectacle a càrrec de quatre artistes de circ multidisciplinar i dos músics multinstrumentals és un vaixell en constant moviment. Per mar, per aire i, fins i tot, per l’arena del desert. El rumb no està traçat i tampoc importa què elsespera més enllà. Els guia la música de cada paisatge, el vent, els insectes, les tremolors, la quietud i l’acció. L’ara és ara i el present, només és d’ells mateixos. Busquen altres mons, altres maneres. 
Dos concerts inicien LaTemporada a l’Auditori
Aquest divendres, 24 de setembre 2021 , a les 20.00 h, l’Auditori Municipal Enric Granados acollirà el jazz de Michael Lee Wolfe, una fusió i tradició nord-americana amb músiques d’arrel. El guitarrista, compositor i productor Michael Lee Wolfe és, avui en dia, un músic que, a més de destacar per la seva qualitat, sorprèn pel seu coneixement de la gran tradició musical nord-americana. En aquesta nova proposta endinsa el públic en una visió de la tradició com a cantautor anglosaxó per passar per les harmonies i els ambients del jazz, un exercici de fusió que no ens deixarà indiferents.
Divendres, 1 d’octubre 2021, a les 20.00 h i també a l’Auditori Belén Bandera presenta ‘Origins’, una experiència vital i musical per transportar el públic. ‘Origins’ és disc i llibre a manera de quadern de bitàcola. Un artefacte insòlit en el món en què vivim: ple d’amor per la música i la vida, una modesta obra d’art molt meditada, amb maquetació primorosa, reciosista i captivadora. Belén Bandera és cantant, pianista i compositora, dama d’interessos renaixentistes amb una sensibilitat poc comuna i cert aire abstret, somiador i bohemi.
Entrades i abonaments al web de LaTemporada Lleida i a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l’Escorxador i a les oficines de Turisme de Lleida.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   
Fons Europeu Next Generation Plan de REcuperación, Transformación y Resiliencia Next Generation Catalunya


Col·labora :
Cultura Diputació de Lleida Cultura


Organitza :

Ajuntament de Lleida

© 2024 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS