FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida

Notícies

La Cultura de Lleida, al 100% d’aforament

15/10/2021

A partir de l’entrada en vigor avui de les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya i un cop publicada la resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, la Cultura de Lleida ampliarà al 100% els aforaments als equipaments.
 
És el cas, per exemple, dels equipaments de LaTemporada Lleida, com el Teatre Municipal de l’Escorxador, el Teatre de la Llotja i l’Auditori Municipal Enric Granados, que ho contemplaran als espectacles de la propera setmana, els concerts programats en el marc de la 10a edició de l’Interfado se celebraran ja a partir d’avui segons la nova resolució emesa pel Procicat, o la 12a edició de Som Cinema-Visual Art, Festival de l’Audiovisual Català de Lleida que se celebrarà del 20 al 24 d’octubre. 
 
Cal recordar, però, que la durada de les mesures s'estableix fins a les 00.00 hores del dia 23 d'octubre. Per tant, caldrà esperar la nova resolució del Procicat per establir els aforaments dels equipaments culturals de la ciutat a partir d’aquell dia. 
 
Mesures d'organització per evitar aglomeracions
 
Segons l’Annex I de la resolució publicada avui al DOGC cal seguir amb les mesures d’organització per evitar aglomeracions, com són:
 
- Dimensionar de manera adequada els accessos i, en la mesura que sigui possible, associar-los i/o distribuir-los a les diferents zones d'ocupació.
- Sempre que sigui possible, incrementar els punts d'accés i de sortida respecte als habituals, i instal·lar-hi dispensadors de gel hidroalcohòlic.
- Disposar de personal de control en els accessos i les sortides; també en els accessos als serveis.
- Identificar amb claredat les vies d'accés i de sortida i diferenciar els circuits d'accés i sortida.
- Preveure mesures de circulació dels assistents que evitin les aglomeracions en els encreuaments o punts de més afluència.
- Prioritzar en la mobilitat interna els circuits en sentit únic per evitar els encreuaments. Senyalitzar els circuits convenientment i proporcionar-los l'amplada suficient de 2 metres. Fer servir separacions lleugeres que en facin possible el desmantellament en cas d'emergència o evacuació.
- Realitzar l'obertura de portes amb antelació suficient per permetre un accés escalonat i fixar franges horàries adequades per a l'accés.
- Preveure l'ordre de les fileres en la seqüència d'entrada i sortida dels espais.
- Disposar de personal de control també en els accessos i sortides dels espais on s'acomoda el públic.
- Preassignar localitats (reserva prèvia d’entrades)
- Establir espais sectoritzats amb control i flux d'accés i sortida independent.
- Evitar les pauses o entreactes.
- Realitzar la sortida del públic en la finalització de l'espectacle de forma esglaonada per zones i garantir la distància entre persones.
- Evitar la interacció física entre els artistes i el públic

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   
Fons Europeu Next Generation Plan de REcuperación, Transformación y Resiliencia Next Generation Catalunya


Col·labora :
Cultura Diputació de Lleida Cultura


Organitza :

Ajuntament de Lleida

© 2024 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS