FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida

Venda d'entrades

A TAQUILLATEATRE MUNICIPAL DE L'ESCORXADOR
Matí : dimarts i dijous de 10.30 h a 12.30 h
Tarda: de dilluns a divendres (no festius) de 17.00 h a 20.00 h
Funcions en caps de setmana i festius: 1 hora abans de la representació
T. 973 27 93 56

TEATRE DE LA LLOTJA
De dimarts a divendres d’11.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.00 h
Dilluns tancat
Funcions en caps de setmana i festius: 1 hora abans de la representació
T. 973 23 96 98

AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS
Matí: dimarts i dijous de 10.00 h a 12.00 h
Tarda: de dimarts a divendres de 17.00 h a 20.00 h
(Dilluns tancat)
Els dies de concert la taquilla obrirà dues hores abans, exceptuant els dies dels concerts familiars que obrirà una hora abans
T. 973 70 06 39

OFICINA DE TURISME DE LLEIDA
(C. Major 31 bis)
De dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h
Pagament només amb targetes bancàries.
Venda d’entrades general i preu amic de la Llotja.

EN LÍNIA


Podeu comprar entrades en línia de tots els espectacles de LaTemporada a latemporadalleida.cat

ENTRADA REDUÏDA


Per als espectacles del Teatre Municipal de l'Escorxador i del Teatre de la Llotja es podràcomprar amb entrada reduïda a les taquilles amb la corresponent acreditació.

COM COMPRAR AMB ENTRADA REDUÏDA


Titulars del carnet Amics de la Llotja podeu seguir comprant en línia o a taquilles amb el número de carnet per fer efectiu el descompte.
Per als espectacles del Teatre Municipal de l’Escorxador i del Teatre de la Llotja es podrà comprar amb entrada reduïda a les taquilles amb la corresponent acreditació de qualsevol dels carnets del llistat.
Per als concerts de l’Auditori Municipal Enric Granados, es podrà comprar amb entrada reduïda online, però caldrà posteriorment presentar el corresponent carnet al personal de sala a l’hora d’accedir al concert.

CARNETS AMB ENTRADA REDUÏDA ALS 3 EQUIPAMENTS DE VENDA NOMÉS A LES TAQUILLES


Grups de més de 10 persones, AADPC Assoc. Actors i Directors Catalunya, Amics de La Llotja, Amics de l’OJC, APCC Assoc. Professionals Circ Catalunya, APDC Assoc. Professionals Dansa Catalunya, APGCC Assoc. Professionals de la Gestió Cultural, Ateneu Popular de Ponent, Aturats, Aula Municipal de Teatre, Biblioteca Pública de Lleida, Carnet Jove, Club Subscriptors La Vanguardia, corals, ElNacional.cat, El Punt Avui, estudiantat de Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, Escoles de Dansa de les Terres de Lleida, Escola Oficial Idiomes de Lleida, Espectadors Centre Titelles, Família nombrosa / monoparental, estudiantat de l’Escola i Conservatori Municipal de Música de Lleida, Escoles de música de Lleida, FiraTàrrega, Òmnium Cultural, Carnet Sènior, Tr3sC, TTP Assoc. de Professionals de Teatre per a Tots els Públics, Universitat de Lleida i Voluntariat per la Llengua (CNL)

IMPORTANT


 • Arribeu aviat als concerts i espectacles, eviteu cues de darrera hora i compreu les entrades anticipades. Així mateix, procureu sortir amb prou temps per arribar a l’hora malgrat els imprevistos.
 • L’entrada reduïda es limita a una entrada per carnet d’entitat.
 • Els descomptes no són acumulables.
 • Les entrades adquirides no es canviaran ni es reemborsaran. La cancel•lació de l’espectacle serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats.
 • Als preus de les entrades ja estan incloses les despeses de gestió: 1 € per entrada en la programació municipal i 2 € per a la programació de la Fundació Pública Teatre de la Llotja o altres entitats privades.
 • Els descomptes són aplicables a espectacles i concerts de LaTemporada programats per l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Teatre de la Llotja. En queden exclosos els esdeveniments organitzats per altres entitats.
 • Tots els infants de més de dos anys paguen entrada i ocupen butaca.


CONDICIONS


 • Per consideració al públic i als artistes, no es permetrà l’entrada a la sala un cop iniciada la representació. Excepcionalment, el personal de sala hi podrà permetre l’accés en els descansos. En cap d’aquests casos es retornarà l’import de l’entrada.
 • No és permès de fotografiar, filmar ni gravar durant la representació ni amb flaix ni sense.
 • Apagueu el telèfon i qualsevol aparell que emeti senyals lluminosos o acústics. Així mateix, eviteu de mirar el telèfon perquè el llum destorba a públic i artistes.
 • En la mesura del possible, i per consideració als artistes i al públic, cal guardar silenci durant el concert o la representació i evitar la tos i el soroll dels papers dels caramels.
 • Queda prohibit menjar o beure dins de les sales. El personal de sala està autoritzat a retirar menjars o begudes que es dipositaran a taquilla i podran ser recuperats en acabar les funcions.
 • Per motius de seguretat, no està permès accedir a la sala amb cotxets d’infants o qualsevol altre objecte voluminós que obstrueixi la platea o les sortides.
 • Els equipaments escènics municipals són edificis públics i, per tant, n’està regulat l’ús per l’Ordenança Municipal de Civisme i Convivència de la Ciutat de Lleida que va entrar en vigor el 14/4/2007.
 • En cas de pèrdua d’algun objecte personal, cal adreçar-se a les taquilles o recepció de cada equipament, on es guarden els objectes trobats a les sales.
 • Davant de possibles errors tipogràfics en aquesta o altres publicacions o webs, l’organització es reserva el dret a mantenir i aplicar sempre els preus i horaris de taquilla.
 • L’organització es reserva el dret de modificar la programació sempre que sigui per causes alienes.
Veure tota la programació
Com arribar a l'Escorxador?


Amb el suport de: Organitza :
Cultura Diputació de Lleida Cultura Ajuntament de Lleida

© 2022 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS