FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida

Venda d'entrades

A TAQUILLA

TEATRE MUNICIPAL DE L'ESCORXADOR


HORARI
 Matí : dimarts i dijous de 10.30 h a 12.30 h
Tarda: de dilluns a divendres (no festius) de 17.00 h a 20.00 h
Funcions en caps de setmana i festius: 1 hora abans de la representació
T. 973 27 93 56

TEATRE DE LA LLOTJA
 
Dimarts i Dijous de 16 h a 19 h
Funcions en caps de setmana i festius: 1 hora abans de la representació
 
AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS
 
Matí: de dimarts a dijous de 10.00 h a 12.00 h
Tarda: de dimarts a divendres de 17.00 h a 20.00 h
(Dilluns tancat)
 
Els dies de concert la taquilla obrirà dues hores abans, exceptuant els dies dels concerts familiars que obrirà una hora abans
T. 973 70 06 39


EN LÍNIA

Podeu comprar entrades en línia de tots els espectacles de LaTemporada a latemporadalleida.cat


IMPORTANT

- Arribeu aviat als concerts i espectacles, eviteu cues de darrera hora i compreu les entrades anticipades. Així mateix, procureu sortir amb prou temps per arribar a l’hora malgrat els imprevistos.
- L’entrada reduïda es limita a una entrada per carnet d’entitat.
- Els descomptes no són acumulables.
- Les entrades adquirides no es canviaran ni es reemborsaran. La cancel•lació de l’espectacle serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats.
- Als preus de les entrades ja estan incloses les despeses de gestió: 1 € per entrada en la programació municipal i 2 € per a la programació de la Fundació Pública Teatre de la Llotja o altres entitats privades.
- Els descomptes són aplicables a espectacles i concerts de LaTemporada programats per l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Teatre de la Llotja. En queden exclosos els esdeveniments organitzats per altres entitats.
- Tots els infants de més de dos anys paguen entrada i ocupen butaca.


CONDICIONS

- Per consideració al públic i als artistes, no es permetrà l’entrada a la sala un cop iniciada la representació. Excepcionalment, el personal de sala hi podrà permetre l’accés en els descansos. En cap d’aquests casos es retornarà l’import de l’entrada.
- No és permès de fotografiar, filmar ni gravar durant la representació ni amb flaix ni sense.
- Apagueu el telèfon i qualsevol aparell que emeti senyals lluminosos o acústics. - Així mateix, eviteu de mirar el telèfon perquè el llum destorba a públic i artistes.
- En la mesura del possible, i per consideració als artistes i al públic, cal guardar silenci durant el concert o la representació i evitar la tos i el soroll dels papers dels caramels.
- Queda prohibit menjar o beure dins de les sales. El personal de sala està autoritzat a retirar menjars o begudes que es dipositaran a taquilla i podran ser recuperats en acabar les funcions.
- Per motius de seguretat, no està permès accedir a la sala amb cotxets d’infants o qualsevol altre objecte voluminós que obstrueixi la platea o les sortides.
- Els equipaments escènics municipals són edificis públics i, per tant, n’està regulat l’ús per l’Ordenança Municipal de Civisme i Convivència de la Ciutat de Lleida que va entrar en vigor el 14/4/2007.
- En cas de pèrdua d’algun objecte personal, cal adreçar-se a les taquilles o recepció de cada equipament, on es guarden els objectes trobats a les sales.
- Davant de possibles errors tipogràfics en aquesta o altres publicacions o webs, l’organització es reserva el dret a mantenir i aplicar sempre els preus i horaris de taquilla.
- L’organització es reserva el dret de modificar la programació sempre que sigui per causes alienes.

Veure tota la programació
Com arribar a l'Escorxador?


Fons Europeu Next Generation Plan de REcuperación, Transformación y Resiliencia Next Generation Catalunya


Col·labora :
Cultura Diputació de Lleida Cultura


Organitza :

Ajuntament de Lleida

© 2024 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS