FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida

Programació  > 2023 TARDOR  > Teatre

PASTORIAL I TUTELADA

Incursió Social i Íntims Produccions


Sala 1

Dijous, 30 de novembre - 18 h
 


Entrada General :10,00 €

Durada: 60 MIN

Sinopsi:

 
Ara que l’Amor -les seves diverses formes, les seves lleis, els seus pactes, les seves conseqüències-, torna a estar al centre del debat públic i de les nostres converses privades, tornem a pensar que l’Amor és una cosa per a tothom. Però l’Amor és exclusiu. l’Amor és una activitat restringida. L’Amor és una zona prohibitiva.
Una part de la població es troba fora d’aquestes idees; fora de l’amor romàntic, de l’amor lliure, de l’amor dispers i despistat, de l’amor múltiple i de l’amor únic, de l’amor bell. I tampoc fora del sexe, lluny del contacte íntim sense tutela, aliens a l’electricitat nocturna dels cossos.
Però, quines idees, quines realitats, es viuen en aquests espais socials? Quines són les maneres d’estimar-se aquí? Quines són les formes de fer-se l’Amor? Quins poemes es xiuxiuegen a cau d’orella les persones enamorades?
Fa cinquanta anys, Pier Paola Passolini es passejava per Itàlia amb una càmera i un micròfon, preguntant-li a la gent sobre l’amor, la sexualitat, el matrimoni. Es trobà amb nens que es pensaven que havien sortit d’una coliflor i amb gent gran que mai havien vist ningú sense roba, fora d’ells mateixos, i encara ben justet. Amb aquest esperit, ens proposem saber com vivim l’Amor aquí i ara, les persones que conformem Incursió Social.
 
 
Projecte singular i experimental que incideix en col·lectius vulnerables, on a través de les arts escèniques, diferents col·lectius vulnerables, que normalment no tenen la possibilitat de participar en activitats creatives, es converteixen en creadors i protagonistes d’una experiència teatral.
Centres participants: Sant Joan de Déu - Terres de Lleida d’Almacelles, Associació ALBA de Tàrrega i Associació Talma de Juneda.


Fitxa artística:

Un espectacle de Juneda Incursió Social
Direcció de projecte Albert Baldomà i Cristina Sanz Gadea
Direcció artística: Íntims Produccions i Iona Balcells
Centres participants: Sant Joan de Déu - Terres de Lleida, Associació Talma de Juneda i Associació ALBA de Tàrrega
Amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, Obra Social ‘’La Caixa’’, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Teatre Foment de Juneda


Fons Europeu Next Generation Plan de REcuperación, Transformación y Resiliencia Next Generation Catalunya


Col·labora :
Cultura Diputació de Lleida Cultura


Organitza :

Ajuntament de Lleida

© 2024 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS